Județul Satu Mare, promovat la Târgul de Turism al Românieitarg-turism1

În perioada 17-20 noiembrie, județul Satu Mare participă la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României de la București în cadrul pavilioanelor Romexpo. Acest expo reunește elita firmelor de profil atât din țară cât și din întreaga lume. Ediția din primăvară a avut peste 22.000 de vizitatori.

Ediția de toamnă are ca principal scop promovarea ofertelor turistice destinate sezonului de iarnă și a sezonului estival 2017. Această expoziție, reprezintă o platformă optimă de prezentare a potențialului turistic sătmărean, realizarea de contacte cu specialiști din domeniu, informarea asupra noutăților legate de profilul specific al evenimentului și nu în ultimul rând, oferă posibilitatea analizei evoluției și dezvoltării celorlalte zone turistice din România, precum și pentru a reînnoi și fideliza relațiile existente.

Județul Satu Mare participă cu un stand de 10 mp, amenajat în stil tradițional, asigurând sustenabilitatea proiectului ”Drumul vinului sătmărean”. Pe toată perioada expoziției vor fi promovate toate regiunile din județ, oferind informații și materiale de informare și promovare celor interesați.

Careiul promovat
Și municipiul Carei este promovat în cadrul standului Consiliului Județean Satu Mare, la Târgul Internațional de Turism al României. Reprezentanții Centrului de promovare a turismului cultural din Carei au pregătit pentru acest an pliante, flyiere și broșuri pentru vizitatori, precum și materiale de promovare a orașului pentru agențiile de turism prezente în aceste zilei în pavilioanele de la Romexpo.

targ-turism2

În perioada 25-27 noiembrie 2016, municipiul Carei va avea un stand de prezentare propriu la Târgul de Turism ”Touristica” care va avea loc la Cluj Napoca, unde vor fi prezenți operatori de turism din țară și străinătate.

Ioana Simion

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts