Luceafărul strălucește din nou!decebal-beltiug

După un început ceva mai modest de campionat, Luceafărul Decebal pare că revine încet echipa de temut din elite..Echipa manageriată de Cosmin Iuhas a învins sâmbătă pe Știința Beltiug și după nouă etape a ajuns pe podium.

Fără prea mari investiții, Luceafărul pare a-și fi regăsit totuși strălucirea și cum… pofta vine jucând, după meciul de sâmbătă s-ar putea să-i revedem pe băieții din Decebal intrați în hora pentru titlu…

Meciul cu Beltiug a fost unul extrem de disputat, cu un nivel bun de joc și cu o evoluție interesantă a scorului. Fostul jucător al Luceafărului, Godje a avut prima ocazie pentru oaspeți, în minutul 9. Apoi atacantul gazdelor, Marius Sas și-a început recitalul de… ratări. L-au imitat de la oaspeți Pop și Mureșan și se părea că prima repriză se va încheia fără gol… Doar că în minutul 42 , Baciu a centrat excelent, portarul Gorbe a respins până la Coste care a împins mingea în plasă…1-0.

Partea a doua a început furtunos… Sas și Lihet au avut primele ocazii ale Luceafărului în minutele 46 și 47 după care în minutul 48…Giurgiuman a adus egalarea!Acesta l-a surprins pe Olaru cu un șut în diagonală la colțul lung…În minutul 65 Stoica avea să reușească un gol de generic…Mijlocașul gazdelor a prins de la 25 m un trasor direct în vinclu și a adus victoria trupei din Decebal. Până la final Potra și Mureșan puteau restabili egalitatea doar că portarul Olaru s-a dovedit a fi extrem de inspirat…E drept că și Lihet putea face 3-1 în prelungiri dar era oarecum o diferență mincinoasă față de ce s-a întâmplat pe teren…

Decebal: Olaru – R. Mulcuţan, Pura, Toma, S. Pop, Stoica, G. Costea, Baciu, Lihet, Sas, M. Petric. Rezerve: Sztan, Fechete, Codrea. Antrenor: Cosmin Iuhas.
Beltiug: Gorbe – Demian, Potra, Lipai, Giurgiuman, Cireap, Godje, Mureşan, R. Socaci, Merce, P. Pop. Rezerve: Nichita, Corodan, Balintfi, Ţoca. Antrenor: Manu Mureşan.

Rezultate din etapa a 9-a:
• Luceafărul Decebal – Ştiinţa Beltiug 2-1
• Unirea Tăşnad – Recolta Dorolţ II 3-0 (neprez.)
• CSM Victoria Carei – Victoria Apa 6-1
• Crasna Moftinu Mic – Energia Negreşti 0-2
• Viitorul Vetiş – Voinţa Doba 2-4
• Talna Oraşu Nou – Turul Micula 6-1
Clasament: 1.Unirea Tăşnad 22p, 2.CSM Victoria 21p, 3.Luceafărul Decebal 19p..

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts