More


  Noi speranţe pentru înfiinţarea Centrului Olimpic la Satu Mare

  - Advertisement -

  Conducerea Asociaţiei Judeţene de Box a susţinut ieri o conferinţă de presă în care a ţinut să prezinte noutăţile legate de activitatea pugilistică din Sătmar.
  La întâlnirea cu presa au fost prezenţi Ioan Gavriş, Ioan Ghere, Florin Mulcuţan, Ştefan Kosa, Kalman Kanya şi Toader Vîrlan.

  La începutul conferinţei, Florin Mulcuţan a ţinut să transmită condoleanţe familiei Prodan după dispariţia fulgerătoare a fostului internaţional, Didi Prodan.

  „Un român adevărat, un sportiv cu o carieră de excepţie şi un bun prieten al nostru” aşa cum l-a caracterizat Mulcuţan pe Didi Prodan.

  Legat de box, cei de la AJB au anunţat că noul preşedinte al Federaţiei, Vasile Câtea va veni în ianuarie la Satu Mare şi că acum odată cu cooptarea acestuia în echipa Covaliu de la COSR cresc şansele ca Centrul Olimpic de Box să ajungă la Satu Mare.

  „Sincer ne am cam luat gândul după alegerile de la FR Box. Dar iată că domnul Câtea ne-a şi sunat imediat după instalarea domnului Covaliu la COSR şi ne a confirmat interesul pentru proiectul de la Satu Mare” a spus Mulcuţan.

  Membrii AJB au făcut un apel către autorităţile locale să fie alături de boxul sătmărean în aceste momente importante.

  De asemenea Florin Mulcuţan a adus amănunte referitoare la ediţia a treia a Cupei Căuaşului. Totul se va desfăşura la Căuaş în zilele de 3 şi 4 decembrie. Vor veni 14 cluburi din ţară. Mulţumiri se îndreaptă încă de pe acum către: Primăria Căuaş, primarului Marius Roca, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Satu Mare, primarului Eugen Kovacs de la Carei, directorului Emeric Gindele şi adjunctului Mircea Terheş de la Liceul Tehnologic “Simion Bărnuţiu” din Carei şi lui Dani Micle.

  Programul va fi definitivat zilele următoare, depinde şi de finala Campionatului Naţional de cadeţi care se va desfăşura la Zalău în perioada 26 noiembrie – 2 decembrie. Acolo vom avea trei sportivi de la AS Olimpia Căuaş şi CS Voinţa.

  În încheiere, preşedintele AJB, Ioan Gavriş, anunţă că din luna ianuarie se va face un curs pentru cei care doresc să devină arbitri de box. Va dura 6 luni, iar cursul este gratuit. Informaţii: 0740.493.507.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img