O fetiță de un an și jumătate, îngheţată la Arduddeces

În cursul dimineții de ieri un caz cumplit a fost înregistrat la Spitalul Județean Satu Mare. O fetiță găsită la Ardud într-o baltă cu apă a fost transportată la Urgențe în șoc hipotermic, după care micuța a decedat.

La Urgențele Spitalului Județean Satu Mare, în dimineața zilei de ieri, la ora 06.00, a fost adusă o fetiță de un an și șase luni care se afla în șoc hipotermic și în stare de inconștiență. Fetița a fost adusă de un echipaj al Ambulanței după ce a fost recuperată dintr-o băltoacă cu apă formată între-o groapă care urma a servi la amplasarea unui stâlp.

Managerul Spitalului Județean, Marcela Papici, spune că fetița nu a mai putut lupta cu starea în care se afla și a decedat. Copilul a fost dus la Terapie Intensivă unde, după ce a fost resuscitat, și-a revenit. În cele din urmă, însă, copilul a murit.

Polițiștii le-au întocmit părinților dosar penal pentru nesupravegherea minorului. Totodată, o anchetă a fost declanșată pentru a se afla cum a ajuns copilul de numai un an să stea într-o baltă de apă având în vedere faptul că, la acea oră, temperaturile de afară era în jur de zero grade.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts