More


  Performanța economică, premiată la Satu Mare

  - Advertisement -

  15101985_649423568571994_1015457965_o

   În cadrul Balului Oamenilor de Afaceri, ajuns la 23-a ediție, a fost alcătuit și un top al celor mai bune firme din județ

  Cele mai performante firme din județul Satu Mare au fost premiate, vineri seara, în cadrul Balului Oamenilor de Afaceri, eveniment care a ajuns la cea de a 23-a ediție. Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Satu Mare.

  Eveniment marcant

  Manifestarea a debutat cu un moment de reculegere în memoria celui ce a fost marele fotbalis sătmărean Daniel Prodan.

  Apoi, președintele CCIA, Ovidiu Silaghi, le-a urat un călduros bun venit oaspeților și i-a felicitat pe oamenii de afaceri din județul Satu Mare.

  În continuare, directorul CCIA, Danielei Culic, le-a adresat un cuvânt de bun venit intreprinzătorilor sătmăreni și oaspeților balului.

  ”Topul firmelor sătmărene este un eveniment marcat, unul dintre puținele, dacă nu chiar singurul, care asigură o recunoaștere și o recompensare a eforturilor și meritelor oamenilor de afaceri și a însemnătății pe care o au ei față de economia locală. Topul firmelor este un eveniment cu diverse contoații, un eveniment economic pentru că acum, cu acest clasament al celor mai performante societăți, avem și un catalog în care sunt promovate firmele județului Satu Mare. Ne bucurăm că sunteți alături de noi, că rezistați, că aveți această tenacitate ca să vă regăsiți, mulți dintre dumneavoastră, în acest clasament”, a precizat Daniela Culic.

  Peste 1.650 de firme au ajuns în top

  Potrivit directorului Camerei de Comerț și Industrie (CCIA) Satu Mare, principalul organizator al acestui eveniment, în 2016 au depus bilanțurule contabile 8.775 de firme din care 1.659 au ajuns în clasamentul alcătuit de organizatori pe șase categorii principale de activitate. Totodată, Daniela Culic a mulțumit tuturor oamenilor de afaceri și a felicitat societățile ajunse în top.

  Apoi s-a trecut la premierea efectivă a primelor locuri de la fiecare domeniu de activitate cu prezență în sală.

  La eveniment au mai fost prezenți deputații Octavian Petric, Ovidiu Silaghi, care este și președintele CCIA Satu Mare, viceprimarii municipiului Satu Mare, Adrian Albu și Doina Feher, dar și primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca.

  După premiere, a început distracția, formațiile XXL și Semnal M fiind responsabile cu buna dispoziție a oamenilor de afaceri sătmăreni.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img