More


  Protest la Olimpia

  - Advertisement -

  oli

  Chiar dacă din punct de vedere sportiv Olimpia traversează o perioadă excelentă, echipa fiind pe locul patru în liga a 2- a, neînvinsă de opt etape, jucătorii sunt nemulţumiţi de condiţiile proaste de la club.

  Iar ieri de dimineaţă elevii lui Bogdan Andone au refuzat să se pregătească pe motiv că unii dintre jucători au restanţe salariale de trei luni şi jumătate iar alţii de o lună. În plus nu s-a achitat nicio primă promisă chiar dacă echipa e în obiectiv.

  La toate se mai adaugă şi lipsa terenurilor de antrenament, echipa fiind nevoită să se pregătească în săli şi pe terenuri sintetice de dimensiuni reduse…

  O parte dintre jucătorii reprezentativi , cei care de fapt au jucat şi sezonul trecut şi au de luat mai mult de trei salarii, au avut o întâlnire la prânz cu conducerea la o cafenea din Centrul Nou şi se pare că au decis ca de joi să se revină la programul normal de pregătire.

  Cu promisiunea din partea conducerii că până la finele lunii noiembrie vor fi achitate restanţele. Dacă se vor aloca banii de la Consiliul judeţean…

  Altfel, Olimpia joacă sâmbătă la Râmnicu Vâlcea cu CSM.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img