More


  S-a retras și ACS Berceni! Olimpia e tot pe patru…

  - Advertisement -

  Campionatul Ligii 2, ediţia 2016-2017, va continua din etapa a 17-a fără încă o echipă, după ce iniţial, înaintea rundei a 14-a, Şoimii Pâncota fusese exclusă din competiţie, deoarece nu mai îndeplinea cerinţele cerute de Federaţia Română de Fotbal.

  ACS Berceni, o altă echipă cu un start dezastruos în acest sezon, ultima în clasament fără niciun punct, a anunţat joi, 17 noiembrie, că se retrage din campionat. Astfel, Liga 2 va continua cu 18 echipe din acest moment, iar clasamentul va suferi noi modificări.
  ”În cursul zilei de joi, 17 noiembrie, conducerea clubului ilfovean a înaintat Departamentului Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal un document oficial prin care a anunţat că se află în imposibilitatea de a mai continua activitatea la nivel de seniori şi juniori, retrăgându-se cu efect imediat din toate competiţiile organizate de FRF în care a participat până acum. Ca urmare a retragerii grupării ilfovene din actuala ediţie de campionat a Ligii 2, conform regulamentului, deoarece excluderea a avut loc în timpul turului competiţiei, toate rezultatele partidelor disputate până în acest moment de către ACS Berceni vor fi anulate”, anunţă site-ul federaţiei.
  Olimpia nu e afectată. Rămâne pe patru la șase puncte de liderul Juventus.

  Rezultatele se anulează, marcatorii şi ”avertizații ”rămân
  Decizia de retragere a echipei ACS Berceni înainte de finalul turului de campionat produce aceleaşi efecte ca şi în cazul excluderii clubului Şoimii Pâncota. Toate rezultatele, în fapt doar înfrângeri, vor fi anulate, iar echipelor care deja apucaseră să joace cu ACS Berceni li se vor scădea câte trei puncte din clasament, dar şi golurile marcate şi primite, dacă e cazul. De acum înainte, cine ar fi urmat să întâlnească echipa ilfoveană va sta, ca şi în cazul celor care întâlneau pe Şoimii Pâncota. Dacă punctele pentru victorie vor fi scăzute, statistica în privinţa marcatorilor de goluri şi a cartonaşelor galbene sau roşii luate în meciurile cu ACS Berceni vor rămâne.

  După scăderea punctelor echipelor care jucaseră deja cu ACS Berceni şi totodată a golurilor marcate, fapt ce a dus la o reducere a golaverajului, în clasament s-au produs două modificări. UTA Bătrâna Doamnă şi CS Mioveni, acum ocupantele locurilor 5, respectiv 6, au făcut schimb de poziţii în clasament, deoarece argeşenii şi-au pierdut trei puncte, iar arădenii încă nu jucaseră cu Berceniul. Totodată, schimb de locuri au făcut şi CS Baloteşti şi ASU Politehnica, a doua fiind acum pe loc neretrogradabil, însă îi va veni şi ei rândul să stea în rundele viitoare şi poate fi depăşită din nou de Baloteşti.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img