More


  Săptămână de foc pentru fetele lui Araujo

  - Advertisement -

  basc

  După o pauză de trei săptămâni cauzată de meciurile din preliminariile Campionatului European 2017, Liga Națională de baschet feminin revine duminică în actualitate.

  Ultima etapă a turului programează la Satu Mare în sala LPS un duel interesant între CSM Satu Mare și U Cluj Napoca. Trupa din Cluj e considerată a fi marea favorită la titlu în acest sezon, în vreme ce CSM Satu Mare speră la o calificare în play, off.

  La CSM Satu Mare va reveni, după o accidentare la deget, Flavia Ferenczi. De asemenea Krisztina Baltic se întoarce și ea la echipă după convocarea avută la Naționala Serbiei.

  De remarcat că pentru elevele lui Araujo urmează o săptămână de foc cu trei partide acasă în șase zile. E vorba de meciul de duminică cu U Cluj Napoca, apoi miercuri cu SIRIUS Târgu Mureș și sâmbătă 3 decembrie cu Olimpia Brașov. Toate meciurile se dispută de la ora 18.

  Partida de duminică va fi arbitrată de Cristian Trofim , Gabi Istvan, ambii din Timișoara, și Mate Stretea Andras din Oradea. Comisar FRB, Radu Vaida din Oradea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img