More


  Sătmarul va avea un Super Târg de Crăciun

  =

  targ-bun

  Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a anunțat ieri, în cadrul unei conferințe, că își dorește ca anul acesta să se organizeze cel mai mare și mai frumos Târg de Crăciun văzut vreodată în municipiul Satu Mare.

  ”Târgul de Crăciun va începe odată cu aprinderea iluminatului de sărbători, deci va începe în data de 30 noiembrie. Invităm toți copiii și părinții care sunt interesați să participe la acest moment, și să parcurgem împreună traseul până la brad, până la Târgul de Crăciun propriu-zis”, a spus Kereskenyi Gabor.

  Locația de desfășurare a târgului va fi în Pasajul Corneliu Coposu, unde va fi amplasată o scenă permanentă și bradul de Crăciun. De asemenea, 40 de standuri cu produse din județul Satu Mare, respectiv produse artizanale, costume, ceramică, accesorii, turtă dulce, ciocolată caldă, vin fiert etc, vor fi, pe pasajul pietonal și platoul de spectacole, la dispoziția celor care vor vizita târgul. Pe partea opusă vor fi amplasate aproximativ 30 de standuri cu produse tradiționale și ecologice din județul Satu Mare, respectiv fructe, miere, dulceață etc.

  Standurile diversificate, programul artistic, decorațiunile, toate prevestesc pentru municipiul Satu Mare un târg deosebit anul acesta. În continuare vă prezentăm programul artistic al Târgului de Crăciun:

  targ-ziar-1

  targ-ziar-2

  targ-ziar-3

  targ-ziar-4

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img