More


  Sperăm la o nouă victorie

  - Advertisement -

  hand

  Ultima etapă a turului de campionat programează joi de la ora 17 la Satu Mare partida dintre CSM și HC Vaslui.

  Elevii lui Varady speră să obțină un rezultat bun după ce etapa trecută au dat lovitura chiar la Călărași. CSM-ul a obținut în fața celor de la Dunărea al doilea succes din această ediție a Ligii Zimbrilor și odată cu legitimarea muntenegrenilor Campar și Trifunovic speră să strângă punct după punct pentru a putea avea șanse și mai mari de salvare de la retrogradare.

  Din fericire s-a rezolvat legitimarea la FRH a lui Trifunovic și acesta alături de Campar vor putea evolua azi în fața propriilor suporteri. Din păcate sârbul Lazic pare lovit de ghinion…După ce la Călărași a lipsit din cauza unor probleme stomacale acum nu s-a putut antrena din cauza stării gripale. Acesta a avut febră în aceste zile și prezența lui pe teren e sub semnul întrebării.

  Chiar și așa antrenorul Iuliu Varady e optimist și speră ca băieții să continue jocul excelent făcut la Călărași.

  ” Ne dorim o nouă victorie. Meciul va fi însă unul foarte greu, cei de la Vaslui vin de pe poziția a șasea, au deja șapte victorii și au un lot valoros. Să sperăm că sala va fi plină și suporterii ne vor ajuta să obținem încă o victorie” spune antrenorul Iuliu Varady.

  Partida CSM Satu Mare- HC Vaslui se joacă azi de la ora 17 în sala LPS și va fi arbitrată de cuplul Belean-Călina. Observator Gheorghe Năsturel.

  Tot azi se mai joacă CSM Focșan- HC Odorhei și Poli Timișoara- CSU Suceava.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img