More


  Tăriceanu transmite un mesaj către conducerea administrativă a județului Satu Mare

  =

  alde

  Aflat în vizită electorală în România, Călin Popescu Tăriceanu a făcut, ieri, o vizită județului Satu Mare. Acesta a susținut o conferință de presă la sediul organizației Alianței Democraților și Liberalilor din România (ALDE), unde a subliniat câteva aspecte care trebuie soluționate de urgență în județul Satu Mare.

  În ceea ce privește organizația ALDE Satu Mare, Călin Popescu Tăriceanu a avut numai cuvinte de laudă, accentuând faptul că organizația a avut un rezultat bun la alegerile locale, lucru care îl face încrezător pentru alegerile care urmează.

  ”Avem o organizație puternică, unde am obținut rezultate bune la alegerile locale și unde, sigur, avem interesul să consolidăm aceste rezultate în așa fel încât după alegerile din 11 decembrie să ne putem reafirma poziția de a treia forță politică pe scena politicii românești”, a afirmat Tăriceanu.

  Președintele Senatului României a făcut, în cursul zilei de ieri, o vizită la o grădiniță și la o școală, care au fost realizate în timpul mandatului său de prim-ministru, unde s-a bucurat să vadă cum au fost investiți banii pe care i-a alocat la învățământ. Într-o discuție cu directorul școlii, Tăriceanu a aflat despre situația precară în care județul Satu Mare se află, în ceea ce privește programul Cornul și laptele.

  “Fac un apel şi în calitate oficială de preşedinte al Senatului către conducerea judeţului: să se mobilizeze, vreau să îmi cântăresc cuvintele, nu vreau să fac aici spectacol, dar vreau să îi rog să se mobilizeze pentru ca, cât mai curând, acest program să fie demarat în sprijinul copiilor din judeţ. E un lucru grav după părerea mea, pentru că suntem în a doua parte a lunii noiembrie şi programul nu a putut încă să fie demarat, bineînţeles că nu se poate recupera, dar timpul trecut este din păcate pierdut”, a declarat Tăriceanu.

  Deși nesemnificativ pentru unii, Călin Popescu Tăriceanu a subliniat faptul că, având în vedere unele situații mai grele pe care unele familii le au, pentru unii copii, acest program ar însemna foarte mult. “Vreau să fac un apel să transmiteţi un mesaj către conducerea administrativă a judeţului, către Consiliul Judeţean. Nici până în acest moment nu s-a realizat derularea programului Cornul şi laptele în judeţ. Nu ştiu care este stadiul, dacă s-a făcut licitaţie, dacă nu s-a făcut. Vreau însă să înţelegeţi o chestiune, pentru foarte mulţi copii din şcoală, probabil pentru majoritatea copiilor, condiţiile din şcoală sunt mai bune decât condiţiile de acasă, şi Cornul şi laptele este pentru unii o sursă importantă de hrană de care îi privăm. Copiii care provin din familii cu posibilităţi reduse, pentru ei Cornul şi laptele reprezintă ceva”, a mai spus Tăriceanu.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img