More


  Un ecuson FIFA la șefia AJF?

  =

  istvankovacs_freiburg-slovanliberec_600x431

  La ultimul Comitet Executiv al AJF Satu Mare s-a decis ca alegerile pentru conducerea asociației să aibă loc pe 17 decembrie. Iar din 21 noiembrie și până pe 5 decembrie cei care doresc să se înscrie în cursa pentru funcția de președinte și pentru cele două posturi de vicepreședinte își pot depune candidaturile la sediul AJF Satu Mare.

  Primul nume care apare în cursa pentru șefia AJF este cel al arbitrului FIFA din Carei, Kovacs Istvan. Acesta ne-a declarat luni că s-a gândit serios și că dorește să intre în cursă și, de ce nu, chiar să câștige funcția de președinte.

  ”În această săptămână îmi voi depune oficial dosarul și sper ca oamenii de fotbal din județ să fie de acord cu programul meu. Am și câteva nume de oameni de fotbal din județ pe care vreau să-i cooptez în echipa mea, dar încă nu pot să vă spun cine sunt acele persoane” a spus Kovacs Istvan.

  Kovacs Istvan este acum șef al Comisiei Județene de Arbitri.

  Deocamdată, Kovacs Istvan e primul care își anunță intenția de a candida la funcția de președinte al AJF Satu Mare. Actualul șef al fotbalului sătmărean, Ștefan Szilagyi, cel care ieri a împlinit 59 de ani, încă nu a confirmat dacă își mai dorește încă un mandat și dacă va intra în cursă pe 17 decembrie…

  Ștefan Szilagyi ocupă funcția de președinte al AJF Satu Mare din vara anului 1999.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img