More


  Victorie obligatorie

  - Advertisement -

  bsc

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare nu mai au voie să facă paşi greşiţi pe teren propriu dacă vor să intre în primele şase în Liga Naţională. Fetele lui Araujo sunt obligate să câştige azi cu Sirius Târgu Mureş iar apoi să treacă şi sâmbătă de la ora 18 de revelaţia Olimpia Braşov.

  Din păcate după duelul cu U Cluj Napoca de duminică seara echipa a pierdut-o pe Kristina Baltic. Sârboaica s-a accidentat pe final şi acum are piciorul în gips. Se pare că aceasta va lipsi cel puţin două săptămâni iar asta s-r putea să conteze enorm în economia partidelor cu Sirius şi Braşov. De asemenea şi celălalt pivot din lot, Khadijah Wittington acuză dureri la spate şi s-ar putea să lipsească azi…

  “ Avem nevoie de victorie pentru a urca în clasament şi pentru ca echipa să prindă încredere după ultimele înfrângeri venite în prelungiri. Am încredere în fete că se vor mobiliza exemplar şi vor reuşi să treacă peste dezamăgirea din meciul cu U Cluj Napoca” spune antrenorul Jose Araujo.

  De remarcat că în deschidere, de la ora 15, 30 se vor întâlni şi echipele satelit ale celor două cluburi. Meciul va conta pentru Liga 1.

  Partida CSM Satu Mare- Sirius Târgu Mureş va fi arbitrate de Vlad Potra şi Ionuţ Morar . Iar comisar FRB a fost delegate Marius Hurgoi. Partida de liga 1 va fi oficiată de Daniel Tarţa şi Kovacs Mate Stretea, comisar Radu Vaida din Oradea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img