More


  Zilele Școlii de Arte Satu Mare

  - Advertisement -

  arte

  Activitatea Școlii de Arte Satu Mare va fi foarte bogată în perioada 22-26 noiembrie când vor fi organizate manifestările dedicate instituției de învățământ. Cu această ocazie vor fi organizate o suită de spectacole, în diferite locații, totul culminând cu deja tradiționalul festival-concurs ”Muzica Inimii Mele”.

  Spectacole și expoziții
  Managerul Școlii de Arte, Mircea Deac, alături de directorul instituției, Florin Pop, au oferit ieri, în cadrul unei conferințe de presă, detalii legate despre manifestările care vor avea loc în această perioadă.
  Acestea vor debuta astăzi, de la ora 17.00, la Muzeul de Artă, unde va avea loc un spectacol de muzică și poezie. Mâine, tot de la aceeași oră, la Centrul Multicultural Poesis va fi organizat un spectacol de muzică pop-rock.

  Joi, 24 noiembrie, în holul Consiliului Județean, va avea loc, cu începere de la ora 16,00, vernisajul expoziției de arte plastice intitulate Teglas. Vineri, 25 noiembrie, la Muzeul Județean va avea loc, cu începere de la ora 17.00, un spectacol de muzică populară.

  Muzica Inimii Mele
  Cireașa de pe tort a acestor manifestări va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, între orele 14.00 și 20.00, la Centrul Multicultural Poesis. Este vorba despre festivalul – concurs ”Muzica Inimii Mele” ajuns la cea de a X-a ediție. La acest concurs s-au înscris, până în prezent, 38 de concurenţi din 14 localităţi din ţară, precum şi din Ungaria.

  Juriul de concurs va fi alcătuit din Călin Ionce – preşedintele juriului, compozitor şi profesor din Baia Mare, Varga Miklos – profesor din Teglas (Ungaria), Nagy Katalin – realizator de programe City Radio, Tincuţa Fernea – finalistă la Vocea României şi Manuela Rogoz din partea Consiliului Judeţean.

  Premiile oferite însumează un total de 4.000 de lei, din care trofeul festivalului este de 1.000 de lei, restul fiind împărţiţi pe două categorii de vârstă, 14-18 ani şi 19-25 ani, pentru care vor fi oferite premii de 600 de lei – locul I, 400 de lei – locul II, 200 de lei – locul III şi trei menţiuni de câte 100 de lei la fiecare categorie de vârstă.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img