More


  Băieţi, jucaţi pentru VOI!

  - Advertisement -

  oli-aca1

  Olimpia joacă sâmbătă de la ora 11 acasă cu CS Mioveni. E ultimul meci din acest an pentru elevii lui Bogdan Andone şi ar fi de luat o revanşă în faţa argeşenilor după înfrângerile suferite în această toamnă, atât în campionat, la Mioveni, cât şi în Cupă , la Satu Mare…

  Situaţia nu e însă una simplă în vestiarul Olimpiei. După anunţul conducerii că salariile pe ultima lună le vor fi diminuate cu 25% şi mai ales că unii au restanţe şi de patru luni la salarii, jucătorii au anunţat în primă fază că nu intră pe teren la meciul de sâmbătă.

  Ieri la stadion jucătorii au avut parte de şedinţa video doar că apoi n-a mai urmat şi antrenamentul. O decizie în privinţa meciului cu Mioveni pare că va fi luată de băieţi în această dimineaţă . Sigur că există un plan B, acela de a introduce juniorii dar…

  Dar e o rugăminte pe care ne permitem să le-o transmitem jucătorilor… E greu să trăieşti şi o zi, o săptămână , o lună fără bani, d-apoi trei sau patru luni. Dar, după un sezon de toamnă în care aţi muncit pentru o clasare nesperată în Liga a 2-a şi în care despre echipa voastră, a noastră Olimpia s-a vorbit ca despre revelaţia turului, acum ar fi păcat să daţi cu piciorul la tot ce aţi construit împreună.

  E vorba până la urmă de un meci şi indiferent de rezultat să ieşiţi cu capul sus de pe teren cu satisfacţia că voi v-aţi făcut treaba. Iar de acum înainte să transpire şi conducătorii pentru voi!!!

  La cum arată actuala Liga a 2-a, cu deja două echipe retrase, cu Vâlcea şi Braşov la marginea prăpastiei şi cu echipele din Ilfov ţinute artificial în viaţă suntem conştienţi că o eventuală nedorită neprezentare a voastră ar putea însemna un prim pas spre dezastru şi la Olimpia. Ceea ce nimeni nu şi doreşte. Nici voi jucătorii şi nici noi suporterii!!! Aşa că mai trageţi de voi 90 de minute şi apoi să sperăm că vor veni Sărbători fericite pentru toată lumea.

  Programul etapei:
  9 decembrie, ora 11:00
  CS Afumaţi – Luceafărul Oradea
  10 decembrie, ora 11:00
  CS Baloteşti – Chindia Târgovişte
  Unirea Tărlungeni – Dacia Unirea Brăila
  Dunărea Călăraşi – Metalul Reşiţa
  Olimpia Satu Mare – CS Mioveni – tv
  Juventus Bucureşti – FC Braşov
  10 decembrie, ora 13:00
  ASU Politehnica Timişoara – CSM Râmnicu Vâlcea
  11 decembrie, ora 11:00
  UTA Bătrâna Doamnă – Foresta Suceava – tv
  Sepsi OSK Sfântu Gheorghe stă, deoarece Şoimii Pâncota a fost exclusă din campionat.
  FC Academica Clinceni stă, deoarece ACS Berceni s-a retras din campionat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img