More


  Comitet Executiv înainte de alegeri

  =

  Întrunit în sedinţă în 6 decembrie, Comitetul Executiv AJF Satu Mare a avut pe ordinea de zi următoarele puncte: stabilirea ordinii de zi a Adunării Generale la alegerile din 17 decembrie, organizarea alegerilor şi diverse.

  Conform statutului AJF s-au stabilit urmatoarele:
  1. Constatarea întrunirii cvorumului.
  2. Aprobarea ordinii de zi.
  3. Desemnarea scrutatorilor şi a Comisiei de validare a voturilor, a comisiei electorale şi a comisiei de soluţionare a contestaţiilor, atunci când e cazul.
  4. Desemnarea a trei persoane pentru încheierea procesului verbal oficial al Adunării Generale sau verificarea acestuia în cazul în care a fost făcut prin stenogramă.
  5. Afilierea şi dezafilierea echipelor care activează la AJF Satu Mare.
  6. Alegerea preşedintelui AJF.
  7. Alegerea vicepreşedinţilor AJF.
  8. Alegerea membrilor Comitetului Executiv.
  9. Alegerea Comisiei de Cenzori.

  S-a propus la vot, iar ordinea de zi de mai sus a fost votată în unanimitate. Legat de validarea dosarelor de candidatura la presedinţie şi vicepreşedinţi s-a hotărât înfiinţarea unei comisii de validare a dosarelor formată din: Ziman Dorel, Sabău Mihai, Cionca Gheorghe şi Mulcuţan Florin. Aceştia vor prezenta Comitetului Executiv eventualele nereguli ale dosarelor. Următoarea şedintă legată de validarea dosarelor va avea loc în 9 decembrie la ora 10.00 (ora se poate schimba în funcţie de disponibilitatea membrilor Comitetului Executiv). Punctul 2 de pe ordinea de zi se va hotarî în 9 decembrie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img