More


  Elevii lui Nastai au învins seniorii de la U Cluj

  =

  lps

  La invitația fostului internațional Ioan Ovidiu Sabău, acum conducător la U Cluj Napoca, elevii lui Dacian Nastai au disputat în week-end un amical cu noua formație de liga a 4-a a studenților.

  LPS Satu Mare și-a confirmat statutul de lider în liga elitelor la U19 și s-a impus cu 5-3 în fața unei formații a Universității ce domină autoritar liga a 4 a din județul Cluj.

  Partida jucată pe terenul sintetic al bazei sportive Iuliu Hațeganu a fost dominată de sătmăreni.

  Aceştia au câştigat cu 5-3, conducând cu 2-0 şi 3-1, „şepcile roşii” reuşind să menţină scorul egal, 3-3, doar câteva minute.

  Pentru oaspeţi au marcat Ciocan, Topan, Szekely şi Opriş, aceştia beneficiind şi de un autogol al lui Nistor, în poarta sătmărenilor înscriind Pintea, Salcău şi Lemac, golgheterul Universităţii ratând şi câteva ocazii mari în acest meci.

  ”Vineri am dat curs invitatiei venite de la Nelutu Sabau, de a juca un meci amical contra celor de la U pe noul super sintetic de la Cluj. O experienta formidabila pentru noi contra unei echipe de mare traditie din Ardeal. Am incheiat anul 2016 cu o victorie si cu speranta ca daca vom continua sa muncim bine anul viitor putem sa jucam o finala la U19. ” spune antrenorul Dacian Nastai.

  LPS Satu Mare mai are programate antrenamente în această săptămână după care până după Anul Nou se intră într-o binemeritată vacanță.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img