More


  Finalul bată-l vina…

  - Advertisement -

  focsani

  Handbaliștii de la CSM Satu Mare și-au pus mari speranțe în deplasarea de la Focșani. Elevii lui Varady și-au dorit să obțină a doua victorie în deplasare, echipa să-și ia revanșa față de înfrângerea din tur și, cel mai important lucru, să adune puncte în perspectiva play-out-ului.

  Iar până în minutul 53 ai noștri au stat bine în meci…Cu doi portari inspirați, Cioroiu și Orban și cu o apărare arțăgoasă ai noștri au dominat prima parte și au intrat la vestiare în avantaj, 15-13. Și până în minutul 40 sătmărenii i-au ținut la respect pe moldoveni.Au urmat însă șase minute fără gol pentru CSM-ul nostru, cu ratări incredibile de pe semicerc și cu un sfert de oră înaintea finalului gazdele s-au desprins pentru prima dată la două goluri, 22-20. Se face apoi 23-23 și ratăm o aruncare de la 7m după care în ultimele patru minute focșănenii se desprind și pe fondul eliminării lui Lazic pentru două minute…Se termină 25-23 și miercuri la Satu Mare în ultimul meci din campionat din acest an , vine Steaua București.

  De remarcat că gazdele au beneficiat de opt aruncări de la șapte metri în vreme ce CSM-ul doar de două, iar cuplul Stark-Ștefan a părut ușor relaxat cu unele decizii ciudate venite din neatenție…Ultima, pe final cu un cartonaș roșu arătat lui Lazic iar apoi la solicitarea observatorului sârbul a fost întors din drumul spre vestiare iar eliminarea anulată!!! Doar că ar fi nedrept să punem înfrângerea pe seama arbitrilor…greșelile noastre individuale și lipsa de inspirație pe final la apărarea om la om a gazdelor fiindu-ne fatale.

  CSM SATU MARE- Stan 6, Lazic 5, Campar 3, Bejinariu 3, Olah 2, Morar 2, Mureşan 1, Trifunofic 1. Au apărat: Cioroiu şi Orban.

  P.S. Atmosferă deosebită la acest meci. Focșănenii au umplut Polivalenta și au strâns o grămadă de plușuri pentru micuții de la Casele de copii. Greu de înțeles însă cum de în 2016 mai poți vedea totuși într-o sală de sport spectatori mâncând semințe de zor. Iar la final s-a așternut în tribune un covor de coji.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img