More


  Începe Cupa 1 Decembrie la floretă

  - Advertisement -

  Peste 300 de floretişti se vor întrece la acest final de săptămână la cea de a 39-a ediţie a Cupei 1 Decembrie.

  Competiţia din sala Alexandru Csipler este rezervată copiilor la trei categorii de vârstă: 9-10 ani, 11-12 ani şi 13-14 ani atât la băieţi cât şi la fete. S-au înscris în concurs floretişti din Ucraina, Moldova, Ungaria, Slovacia, Israel şi România.

  „ Ne bucurăm că de la an la an concursul creşte ca număr de sportivi şi ca valoare. E poate unul dintre cele mai tari turnee din estul Europei rezervat copiilor. Vom avea şi noi peste 30 de copii de la CS Satu Mare în concurs şi e o şansă bună şi pentru ei de a-şi măsura forţele cu sportivi din alte ţări” spune antrenorul Dan Şuta. Acesta a remarcat că la această ediţie a venit şi o delegaţie de 14 persoane din Israel. „ Ne a bucurat mult că au ales să vină la Satu Mare. Cu siguranţă că anul viitor la ediţia cu numărul 40 aici vom avea o mini Cupă Mondială la copii” a mai spus Dan Şuta.

  Turneul va începe azi cu probele la 9-10 ani atât la fete cât şi la băieţi. Competiţia e organizată de DJST Satu Mare, CS Satu Mare şi Asociaţia Fencing Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img