More


  Judo / Open-ul României revine la Satu Mare

  - Advertisement -

  judo1

  Zi plină sâmbătă la sala LPS. Vom avea parte de judo şi handbal de calitate în două competiţii importante, Open-ul României şi Cupa României.

  De la ora 12 vom avea parte de turneul de judo ce va aduna cei mai valoroşi judoka din ţară iar de la ora 18 vom avea în Cupa României un meci atractiv între CSM Satu Mare şi CSM Bucureşti.

  Legat de “ Romanian Judo Open”, competiție organizată de CS Fușle Security și CSM Satu Mare, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret (DJST) ieri ne-au fost oferite detalii într-o conferinţă de presă la care au participat antrenorul de la CSM Satu Mare, Marian Halas și directorul DJST, Virgil Dragoș.

  Acest turneu este dedicat seniorilor și se desfășoară în cadrul a două categorii masculin (85 kg și +85 kg) și feminin.

  “Avem confirmări din partea a 40 de sportivi până acum dar lista e deschisă. Din păcate tot în acest week-end e un turneu în Cupa Campionilor Europeni aşa că unii sportivi nu s-au decis unde să participe” a spus Marian Halas care a ţinut să le mulţumească sponsorilor şi tuturor celor care au dat o mână de ajutor pentru implicare. Ocupanții locurilor I, II și III vor obține premii destul de importante. Este vorba despre 750 de euro pentru locul I, 450 de euro pentru locul II și 150 de euro pentru locul III.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img