More


  Lecție de Liga Campionilor

  - Advertisement -

  hand

  Handbaliștii de la CSM Satu Mare au suferit duminică cea mai grea înfrângere pe teren propriu din acest sezon. Campioana Dinamo București a venit la Satu Mare și a predat o lecție de Liga Campionilor, trupa lui Eliodor Voica reușind să se impună cu 41-27.

  CSM-ul a condus o singură dată, 1-0 după care dinamoviștii s-au distanțat rapid la 2-4 în minutul 4 și 2-9 în minutul 11. De aici jocul a curs într-o singură direcție. Cu contraatacuri letale ale oaspeților și cu mici momente de orgoliu ale sătmărenilor în care CSM-ul a reușit să se apropie la șapte goluri.

  ”Sunt meciuri din care avem multe de învățat. Nu ne putem compara cu lotul lor și cu bugetul lor. Sunt actualii și viitorii campioni ai României căci sincer nu văd la cum joacă acum o echipă în România care poate să le facă față. Ne-am lăsat copleșiți de numele adversarului și parcă i-am respectat prea mult și de aici această diferență mare pe tabelă” a spus antrenorul Iuliu Varady.

  Pentru CSM Satu Mare urmează deplasarea de la Focșani de pe 10 decembrie.

  CSM Satu Mare: Orban, Cioroiu – 6 intervenții, Lazic – 8, Olah – 6 (5x7m) , Morar – 3, Bejinariu – 3, Rogoz – 2, Ungar – 1, Trifunovic – 1, Mureșan- 1, Crăciun -1, Munea – 1. A lipsit, suspendat, Marko Campar.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img