More


  Peste 200 de elevi aşteptaţi să participe la Concursul interşcolar de înot

  =

  afis-inot-14

  Organizatorii Concursului interşcolar de înot au organizat ieri o conferinţă de presă pentru a prezenta detaliile competiţiei şi noutăţile legate de înscrieri .

  Tiberiu Markos, cetăţean al municipiului Satu Mare , pasionat de sport cum în mod simpatic s-a prezentat principalul organizator al competiţiei, a declarat că deja sunt peste 170 de copii înscrişi de la 30 de şcoli şi că până sâmbătă dimineaţă la ora concursului speră ca numărul participanţilor să treacă de 200.

  „Reuşim să organizăm în mod sistematic competiţii la bazinul Select şi asta nu poate decât să ne bucure. Am avut prima ediţie a Maratonului de înot în care au fost peste 70 de participanţi ce au înotat peste 25 km. Apoi e acest concurs interşcolar în care anul acesta am implicat direct profesorii de educaţie fizică din şcoli” a spus Tiberiu Markos care e convins că la cum se mişcă lucrurile la bazinul Select, până în 2020 vom avea la nivel de Satu Mare doi-trei campioni naţionali.

  Patronul bazei Select, Mircea Pop a recunoscut că singurul lucru care îi împinge înainte sunt copiii care sunt legitimaţi la CSM Satu Mare şi pe care îi vede zilnic cum muncesc la antrenamente.

  „E o încântare să-i vezi cum ei trag de părinţi să-i aducă la bazin şi nu se întâmplă invers. Există foarte multă pasiune, copii sunt talentaţi şi asta ne oferă o mare satisfacţie şi o dorinţă de a merge mai departe” a spus Mircea Pop care a precizat că din chiria pe care o achită lunar Clubul Municipal se acoperă 35 % din cheltuielile legate de funcţionarea bazinului.

  Interesante sunt şi premiile puse la bătaie. În primul rând toţi copiii vor primi diplomă de participare şi mici cadouri iar apoi în funcţie de rezultatele obţinute de elevi se va face un clasament pe şcoli.

  Iar primele trei şcoli vor primi o motocoasă, locul 1, un aparat de spălat sub presiune, locul doi şi un aspirator industrial, locul trei.
  Concursul va începe sâmbătă la ora 10.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img