More


  Schimbări importante în Liga Campionilor

  - Advertisement -

  Liga Campionilor va suferi schimbari importante. Orele de disputare a partidelor se vor schimba, iar echipele campioane din campionatele interne primesc o mana de ajutor intr-un nou format.

  Prima schimbare este una de orar. Meciurile din Champions League nu se vor mai disputa de la ora traditionala, 21:45, începand din sezonul 2018/2019.

  Meciurile se vor disputa, in grupe, doua de la ora 20:00 si doua de la ora 22:00.

  A doua schimbare, ce va intra in vigoare tot din 2018/2019, este legata de echipele campioane din campionatele interne. Echipele campioane, eliminate in preliminariile Ligii Campionilor, vor mai putea juca un meci pentru a accede in Europa League. Acest lucru se va numi `drumul campionilor`.

  Presupunand ca Romania va avea echipa campioana din Liga 1 in preliminariile din Liga Campionilor, o eliminare nu va mai fi soldata ca pana acum cu parasirea cupelor europene.

  Echipa campioana va avea asigurat drumul campionilor si va mai avea o sansa de a accede in Europa League. Pana acum, doar o eliminare in barajul Ligii Campionilor asigura un meci de baraj pentru grupele Europa League. Regula va ramane in vigoare, dar echipele campioane vor putea continua spre Europa League chiar daca vof fi eliminate inainte de baraj, adica in tururile preliminare 1 sau 2.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img