More


  Ştefan Szilagyi merge pe mâna tinerilor

  =

  stefan-szilagyi-25

  Actualul observator de fotbal care activeaza la nivelul ligii II Szilagyi Stefan si-a depus candidatura la presedintia Asociatiei Judetene de Fotbal unde crede ca poate continua proiectele eficiente si in beneficiul fotbalului deja incepute in anii care au trecut.

  Szilagyi este sustinut in primul rand de arbitrul FIFA, Istvan Kovacs, arbitrul Ovidiu Mazilu care activeaza la nivelul Ligii I, Por Constantin, observator de arbitri liga III, observator de joc liga II-a si a III-a, Papp Ioan, Dacian Nastai referent zonal din partea Federatiei Romane de Fotbal, Ziman Dorel, directorul Liceului Sportiv, Brudasca Bogdan, Ionut Bujor, Sergiu Neichi, Mihai Sabău, Petz Istvan, frații Kopriva și decanul de vârstă al observatorilor din Carei, Torok Zoltan.

  Actualul presedinte AJF Satu Mare doreste, prin programul lui, intocmit in mare parte pentru a innoi conducerea AJF cu oameni tineri si de perspectiva, sa ajute echipele la nivel de judet pentru ca acestea sa poata evolua, promova si pentru ca, astfel, calitatea si nivelul fotbalistic sa fie imbunatatite. Toate acestea vin la pachet cu modernizarea stadioanelor, a anexelor, bancilor de rezerva sau a tribunelor.

  Pe langa ideile de sprijinire a echipelor, actualul presedinte AJF Satu Mare doreste sa vina in sprijinul jucatorilor si a arbitrilor prin programe de formare, instruire si facilitate la baze de refacere dupa meci a jucatorilor, antrenorilor si a arbitrilor.

  “Vreau sa continui sa ajut fotbalul satmarean in slujba caruia din 1999 sunt. Am incercat in tot acest timp sa sprijin pe toata lumea pentru ca cred ca de la acest nivel se pot gasi jucatori, antrenori, arbitri si observatori valorosi. Aici putem sa il numim pe Istvan Kovacs, arbitru FIFA, Ovidiu Mazilu, arbitru Liga I cu care de altfel vreau sa si lucrez in structurile AJF pe urmatorii ani. Nu vreau sa promit lucruri mari, dar ceea ce pot sa spun sigur este ca tot ce imi propun este in folosul fotbalului si implicit a sportului satmarean” a mai adaugat Szilagyi Stefan.

  Toti reprezentantii echipelor din judetul Satu Mare sunt asteptati sa se prezinte sambata 17-12-2016 la sediul AJF Satu Mare de pe B-dul Unirii numarul 97 de la ora 09:30 iar sedintele si implicit sesiunea de vot va incepe la ora 10:00.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img