More

    Ștefan Szilagyi și-a prezentat echipa!

    15555078_1375640689136112_707600718_n

    Actualul președinte de la AJF Satu Mare , Ștefan Szilagyi, pare hotărât să mai obțină sâmbătă încă un mandat de 4 ani în fruntea fotbalului județean. Acesta și-a depus dosarul iar luni după amiază și-a prezentat echipa cu care acesta vrea să lucreze în următorii ani.

    Alături de Ștefan Szilagyi sunt Pataki Zoltan, candidat pentru un nou mandat de vicepreședinte, Constantin Por, observator la liga a 3-a și el candidat la un post de vicepreședinte. De asemenea în echipa lui Szilagyi îl regăsim și pe ecusonul FIFA , Kovacs Istvan. Acesta și-a depus candidatura pentru șefia AJF-ului doar că dosarul a fost respins deoarece careianul nu are experiență de minim 4 ani ca și conducător într-o structură sportivă sau în cadrul asociației. Ionuț Bujor, Bogdan Brudașca, Sergiu Neichi, Dacian Nastai, Mihai Sabău , Dorel Ziman, Papp Ioan, Petz Istvan, frații Kopriva și decanul de vârstă al observatorilor din Carei, Torok Zoltan îl mai susțin pe actualul șef de la AJF. Iar ca o surpriză, plăcută, în echipa lui Szilagyi a apărut și fostul atacant de la Oașul și Olimpia , Vasilică Mihovici.Iar centralul Ovidiu Mazilu și-a anunțat și el susținerea necondiționată pentru Sisi.

    ” Așa cum am promis vrem să continuăm proiectele pentru copii și juniori începute la AJF. Iar la nivel de AJF vom promova cât mai mulți tineri. Avem un program clar pe care am încercat să-l facem cunoscut echipelor din județ în acestă perioadă” a spus Ștefan Szilagyi.

    Alegerile la AJF Satu Mare vor avea loc sâmbătă la ora 10 iar pentru postul de președinte candidează Ștefan Szilagyi iar pentru cele două posturi de vicepreședinte îi avem candidați pe Pataki Zoltan, Por Constantin, Ziman Cornel și Simon Levente.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE