More


  Un succes de moral

  =

  bsc

  Fără Baltic și Wittington, accidentate, CSM Satu Mare a plecat cu ceva emoții spre Iași pentru meciul cu ultima clasată, Politehnica. Moldovencele , chiar și fără vedeta Galdeira, plecată acasă din cauza restanțelor financiare, au arătat în acest sezon ca o echipă incomodă. O trupă ce a bătut Aradul, apoi a pierdut clar acasă cu Sirius iar la câteva zile distanță a chinuit rău pe Sepsi.

  Iar începutul de meci a aparținut gazdelor care au condus cu 5-2 . Apoi cu o apărare atentă ale noastre au început să ia meciul în serios și au pus punct cu punct pe tabelă. 18-13 după primul sfert și 41-32 la pauză… Mai mult, în sfertul trei cu Reed și Batey excelente sub coș, CSM-ul s-a desprins la un maxim de 20 de puncte și se părea că finalul va fi unul fără emoții. Doar că, oarecum neașteptat , ale noastre s-au relaxat și au apărut erorile iar Poli a mai recuperat din diferență. S-a terminat 83-76 după un nou meci bun făcut de Reed și Batey, ambele în double –double și cu Tavic extrem de eficientă în ciuda problemelor la nas și a măștii de protecție purtate pe toată durata jocului.

  Să sperăm că CSM-ul va scăpa de accidentări și ghinioane, și Adina Pop a făcut deplasarea nerefăcută însă la gleznă, și că pe vineri la meciul cu Sepsi ne vom putea baza măcar pe americanca Wittington…Partida cu Sepsi va începe la ora 18.

  Poli Iaşi: Adams 21, Ciotir 18, Johnson 15, Danalache 12, Aursulesei 8, Simmons 2. Antrenor: Ioannis Tsirogiannis.

  CSM Satu Mare: Reed 24 (14 recuperări), Batey 21 (13 recuperări), Tavic 17, Laza 8, Olah 7, Ferenczi 6. Antrenor: Jose Araujo.

  Cu această victorie, clubul sătmărean rămâne pe locul 6 în Liga Naţională.

  Alte rezultate din etapa a 11-a:

  ”U” Cluj-Napoca – ICIM Arad 69-76

  Sepsi – CSM Târgovişte 71-49

  CSBT Alexandria – Phoenix Galaţi 71-84.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img