More


  A început votul pentru All Star Game 2017

  - Advertisement -

  all star

  Reprezentativele Nordului și Sudului își vor da întâlnire în sala “Kati Szabo”, după Final 8 la Cupa României, pe 12 februarie . Loturile echipelor vor fi formate din 12 jucătoare și din doi antrenori. CSM Satu Mare are reprezentante care pot fi votate pentru fiecare post, iar Jose Araujo este nominalizat pentru a fi antrenorul echipei din Nord.

  All Star Game-ul Ligii Naționale de Baschet Feminin va avea loc anul acesta la Sfântu Gheorghe, pe 12 februarie. Reprezentativele Nordului și Sudului își vor da întâlnire în sala “Kati Szabo”, după Final 8 la Cupa României. Echipa din nord va fi formată din jucătoare de la Universitatea Cluj, ICIM Arad, Politehnica Iași, Sirius Tg. Mureș și CSM Satu Mare. În replică, la sud vor evolua baschetbaliste de la formațiile CSM Târgoviște, Olimpia Brașov, Phoenix Galați, Sepsi Sf. Gheorghe și CSBT Alexandria.

  Ponderea votului
  Votul pentru a stabili jucătoarele din cel mai spectaculos meci al anului a început pe 14 ianuarie și o să țină până la finalul lunii. Ponderea votului este următoarea: 30% publicul, 30% mass-media și 40% votul tehnic al Federației Române de Baschet – Comisia Centrală de Antrenori. Loturile echipelor vor fi formate din 12 jucătoare și din doi antrenori. CSM Satu Mare are reprezentante care pot fi votate pentru fiecare post, iar Jose Araujo este nominalizat pentru a fi antrenorul echipei din Nord. Eniko Laza pentru postul de point guard, Matea Tavic si Andrea Olah pentru cel de shooting guard, Valentina Bolba si Flavia Ferenczi pentru small forward, Chestity Reed si Morgan Batey pentru power forward, Khadijah Wittington si Kristina Baltic pentru postul de centru sunt reprezentantele CSM-ului pentru votul în care se aleg jucătoarele din All Star Game.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare