More  Adrian Micaș este jucătorul Universității Cluj

  micas2

  Site-ul fcuniversitateacluj.ro anunţă că unul dintre tinerii care impresionează în Liga Elitelor, mijlocașul Adrian Micaș (18 ani), este noua achiziție a celor de la U Cluj Napoca. El se va alătura Universității Cluj începând din această vară, urmând ca până atunci să-și continue activitatea la LPS Satu Mare, liderul seriei de Vest la categoria “Under 19”.

  „Sunt fericit știind că din vară o să joc pentru o echipă cu tradiție, cu un nume mare în fotbalul românesc. E un pas mare pentru mine în carieră și mă bucur că voi avea posibilitatea să joc pentru acei suporteri minunați. Sper să-mi fac treaba și să fiu util echipei” a declarat Adrian Micaş pentru site-ul oficial al celor de la U.

  Micaş va rămâne însă până la vară la Satu Mare şi promite că alături de antrenorul Dacian Nastai şi de colegii de la LPS va încerca să ducă echipa liceului sportiv în careul de aşi al Ligii Elitelor la U19.

  Marius Popescu, antrenorul Universităţii Cluj, vede în Adrian Micaş un jucător de perspectivă.

  “Este un mijlocaș central cu calități bune, un băiat harnic, talentat, pe care l-am urmărit în multe meciuri. Sunt sigur că ne va ajuta”, l-a caracterizat tehnicianul “Șepcilor roșii”.

  Adrian Micaş alături de alţi jucători de la LPS Satu Mare a fost monitorizat anul trecut de cei de la U Cluj Napoca, iar preşedintele grupării clujene, Ioan Ovidiu Sabău, i-a urmărit în mai multe rânduri chiar şi la Satu Mare pe elevii lui Nastai. Chiar dacă s-a ferit să dea nume , Sabău vedea într-un anume mijlocaş central de la LPS un viitor… Neluţu Sabău. “E un copil la LPS, parcă mă văd pe mine în tinereţe” spunea în toamnă la stadionul Someşul fostul mare internaţional… Chiar dacă atunci nu a dat nume, acum secretul a fost dezvăluit…Mijlocaşul e…Adrian Micaş.

  Claudiu Rogozan, Marius Ionescu și Tinuț Budăcan sunt ceilalți jucători transferați de FC Universitatea Cluj în pauza de iarnă.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE