More  Alexandra Uiuiu îşi începe antrenamentele cu CSM

  uiuiu2

  Transferată în vară la CSM Satu Mare , jucătoarea de echipă naţională, Alexandra Uiuiu îşi începe practic de azi munca sub comanda antrenorului portughez Jose Araujo.

  Aflată într-o lungă perioadă de recuperare după operaţia suferită anul trecut la genunchi, Uiuiu a semnat un contract cu CSM Satu Mare ce intră practic în plată în momentul în care sibianca va evolua primele minute într-un meci oficial pentru gruparea noastră.

  Alexandra Uiuiu s-a pregătit în ultima perioadă acasă la Sibiu alături de echipa de băieţi, CSU, antrenată de Dan Fleşeriu.

  „Uiuiu va intra încet în programul echipei şi în două săptămâni sperăm să ne poată ajuta. E o jucătoare foarte bună pe care am preferat să o luăm la Satu Mare încă din acest an cu gândul şi la sezonul viitor când numărul străinelor va fi limitat la patru jucătoare iar româncele vor face clar diferenţa” spun oficialii CSM-ului.

  Din păcate, Wittington şi Baltic nu sunt refăcute 100%, iar americanca ar mai avea nevoie chiar de două săptămâni de recuperare…Aşa că şansele ei de a intra în meciurile cu Galaţi şi Târgu Mureş sunt nule.

  CSM Satu Mare va juca sâmbătă acasă cu Phoenix Galaţi de la ora 18 în Liga Naţională de baschet feminin.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE