More


  Bebeluș de doar patru săptămâni, lăsat în voia sorții de medicii de la UPU

  =

  copil1

  Un copil din Satu Mare de numai patru săptămâni a fost lăsat în voia sorții la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Satu Mare și nu mult a lipsit ca acesta să moară. A fost salvat de medicul pediatru din spital.

  Totul s-a petrecut duminică seară și asta din cauza neglijenței medicilor de aici. |

  Copilul Raymond, de numai patru săptămâni, a prezentat o stare foarte alterată de sănătate. Vomita și avea diaree. Tatăl copilului, Balazs Francisc Raimond, l-a dus pe cel mic la Urgențe. ”Aici i s-a dat o injecție de ampicilină, după care a fost ținut două ore și treizeci de minute fără ca nimeni să-i mai facă nimic. În tot acest timp, copilul a început să se deshidrateze și a început să se albească la față. Medic de gardă a fost medicul pediatru Raul Pop, dar acesta nu i-a făcut absolut nimic copilului deși i-am spus că cel mic se află în stare foarte gravă. Și asistentele au văzut acest lucru”, a declarat tatăl copilului.

  Văzând că starea celui mic se înrăutățește, după două ore și jumătate, copilul a fost trimis la etajul 5, la Pediatrie, unde a fost salvat, altfel cine știe ce se putea întâmpla. ”Ne-au trimis sus, la etajul 5, la Pediatrie. Aici, medicul de gardă a intervenit urgent și i-a dat copilului perfuzii. Ne-a spus că cel mic este în stare foarte gravă și temperatura corpului este mult prea scăzută. Îi mulțumesc acestui medic că mi-a salvat copilul. Medicul de la Urgențe nu a făcut nimic pentru a-l salva în cele două ore și jumătate cât a stat acolo”, a mai declarat tatăl copilului.

  Nu este primul caz în care sătmărenii semnalează indolența medicilor de la UPU Satu Mare. Cine știe câte astfel de cazuri au mai existat dar nu au fost semnalate. Dacă nu se iau măsuri urgente la UPU nu este exclus să mai moară oameni acolo.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img