More


  Colegiul Ioan Slavici și Școala gimnazială Negrești, campioane județene

  - Advertisement -

  La finalul săptămânii trecute au avut loc turneele de la ONSS la handbal.
  La fete gimnaziu am avut trei echipe calificate la faza județeană. Școala gimnazială Negrești Oaș a terminat pe primul loc după 16-12 cu Foieni și 23-7 cu Bătarci. Foieni a învins Bătarci cu 16-5 și a terminat pe doi.
  La licee băieți, echipa Colegiului Național Ioan Slavici a produs oarecum surpriza competiției reușind să treacă de LPS Satu Mare cu 29-27. Elevii pregătiți de profesorul Alexandru Contraș au mai trecut, fără emoții, 27-10 de Liceul Ortodox și 22-5 de Liceul Teoretic Carei. LPS Satu Mare a terminat pe doi, 20-11 cu Liceul Teoretic Carei și 24-11 cu Liceul Ortodox. Iar Liceul Teoretic Carei a încheiat pe trei, 9-8 cu Liceul Ortodox.
  Astfel, Școala gimnazială Negrești la gimnaziu fete și Colegiul Ioan Slavici la licee băieți merg la faza zonală a Olimpiadei Sportului Școlar la handbal.
  P.S. La fotbal licee, în finala mică a ONSS , Colegiul Slavici a învins cu 7-0 pe Kolcsey. Din păcate, organizatorii ne-au transmis eronat rezultatul care a apărut în ediția de luni a GNV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img