More


  CS Satu Mare e campioană națională la spadă – juniori

  - Advertisement -

  spada

  Campionatul Național de spadă pentru juniori de la București, ediția 2017, s-a încheiat duminică, 22 ianuarie, cu proba masculină pe echipe.

  De la ora 9:00, la Sala de scrimă Ghencea din București s-au prezentat la start opt formații: LPS Craiova1, LPS Craiova2, LPS Craiova3, CS UNEFS1, CS UNEFS2, CS Dinamo, CSA Steaua și CS Satu Mare.

  În 2017, medaliile de aur au fost câștigate de către CS Satu Mare, care a dispus în finala mare de LPS Craiova2, scor 45-25. Bronzul le-a revenit spadasinilor de la CS Dinamo, învingători în finala mică în fața celor de la LPS Craiova3, scor 45-33.

  A fost o zi perfectă pentru spadasinii sătmăreni care n-au avut emoții în partidele disputate.

  În sferturi au trecut de Steaua cu 45-32, apoi în semifinale de Dinamo, 45-31, iar finala a fost una fără istoric, 45-25 cu LPS 2 Craiova.

  Campionii de la CS Satu Mare sunt Macska Adam , Alex Oroian, Szep Marton și Balazs Szilagyi. Antrenori: Csiszar Francisc, Nagy Lehel, Simona Surducan și Pop Adrian.

  De remarcat că și la individual , sâmbătă, spadasinii de la CS Satu Mare au cucerit două medalii. Argint prin Marton Szep și bronz prin Alex Oroian.

  Adrian Dabija de la Dinamo a câștigat medalia de aur și a fost practic coșmarul sătmărenilor. Dabija i-a învins pe rând pe Adam Macska în sferturi,15-8 , pe Alex Oroian în semifinale, 15-13 și apoi pe Szep Marton în finală, 15-12.

  Rezultatele sătmărenilor: Marton Szep – 2, Alexandru Oroian – 3, Adam Macska – 5, Balazs Szilagyi – 9, Zoltan Kato – 20, Tudor Surducan – 26 .

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare