More


  Cu gândul doar la victorie

  - Advertisement -

  baschet

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare joacă sâmbătă la Târgu Mureş în compania uneia dintre cele mai imprevizibile echipe din Liga Naţională.

  Cu un stil ce aduce mai degrabă a streetball, Sirius a învins în acest sezon pe U Cluj Napoca şi le-a făcut zile fripte favoritelor la titlu, Sepsi, Târgovişte sau Braşov. „Au un joc greu de anticipat. Dacă le intră aruncările de la distanţă pot pune probleme oricui şi asta s-a văzut şi în ultimele lor jocuri. Trebuie să fim atenţi pentru a nu le lăsa spaţii”, spune antrenorul Jose Araujo.

  Acesta e însă încrezător că după victoria cu Galaţi şi mai ales după o săptămână în care fetele s-au pregătit foarte bine , CSM se va întoarce cu toate punctele de la Mureş.

  În plus a revenit în lot şi Kristina Baltic după accidentare, iar noua achiziţie Danielle Ballard a primit cartea verde şi e aptă deja pentru joc. Rămâne de văzut doar care va fi situaţia lui Wittington, americanca are programat un consult medical chiar la o clinică din Târgu Mureş şi aşteaptă verdictul medicului Răzvan Melinte. De remarcat că şi Wittington s-a antrenat alături de echipă în această săptămână iar durerile la genunchi par a fi dispărut.

  În rest, a fost o săptămână a sărbătoritelor în lotul CSM-ului. Eniko Laza şi fizioterapeuta Kinga Szmutku şi-au sărbătorit zilele de naştere în această săptămână.

  Partida Sirius Târgu Mureş- CSM Satu Mare va începe la ora 18 şi va fi arbitrată de Dragoş Stan, Ionut Moraru, Lavinia Gheorghe. Comisar: Constantin Ioan.

  În aceeaşi etapă se mai joacă ICIM Arad- CSM Târgovişte, Olimpia Braşov- Sepsi Sfântu Gheorghe, Phoenix Galaţi- Poli Iaşi şi Alexandria- U Cluj Napoca.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img