More  Dina şi Munteanu, prea scumpi pentru Olimpia

  oli (2)

  După mai bine de o săptămână de pregătire la Satu Mare, Olimpia Satu Mare va decola azi la prânz din Bucureşti spre Cipru, ţară unde se vor pregăti în perioada 28 ianuarie – 12 februarie.

  22 de jucători va avea Bogdan Andone sub comanda sa în stagiul din Cipru, noutăţile fiind doar trei: Bogdan Dascălu, Adrian Voicu şi Cristian Bucur. Delegaţia Olimpiei mai cuprinde doi antrenori: Gabriel Vochin şi Mihai Şteţca, pe kinetoterapeutul Tudor Gherman şi pe preşedintele Attila Karda.

  Deşi s-au purtat discuţii până vineri cu Mihai Dina şi Cristian Munteanu, atacantul şi fundaşul liberi de contract după despărţirea de CSM Râmnicu Vâlcea, cei doi nu au fost incluşi în lotul pentru Cipru. “Noi avem un plafon salarial pe care nu-l putem depăşi. Cei doi sunt jucători valoroşi, dar pretenţiile lor sunt peste ce poate oferi Olimpia în momentul de faţă “ a spus preşedintele Attila Karda.

  Acesta a mai amintit că până pe 1 februarie clubul are de plătit o restanţă de 8000 de lei din contractul lui Vasile Buhăescu. „ “Va trebui să plătim căci altfel riscăm penalităţi în campionat” a precizat oficialul Olimpiei care a comentat doar atât în privinţa deciziei FRF.” A avut un contract bine făcut şi trebuie să îi dăm banii!” Altfel, după conferinţa de presă de joi, preşedintele Karda a spus că la revenirea din Cipru va încerca să-l convingă pe Ciprian Brata să revină la echipă. „ Sigur că în condiţţiile pe care putem noi să le oferim acum. Cred că după operaţie , Brata ar putea încerca o revenire în fotbal aici acasă la Olimpia”.
  Lotul Olimpiei pentru cantonamentul din Cipru:

  portari: Anca-Trip Iulian, Marius Şuta, Bogdan Dascălu;

  fundaşi: Mihai Onicaş, Cosmin Iuhas, Florin Mureşan, Valter Heil, Ciprian Duruş, Adrian Ciul;

  mijlocaşi: Robert Villand, Romario Rus, Silviu Pană, Raul Krausz, Vasile Pop, George Tudoran, Carlo Erdei, Adrian Voicu, Cristian Bucur;

  atacanţi: Bogdan Faur, Cosmin Bura, Toni Kanaloş, Andrei Luduşan.

  În acest stagiu de pregătire, Olimpia va susţine cel puţin cinci meciuri amicale, însă până acum doar trei au fost stabilite: cu Ypsonas, echipă de liga a 3-a din Cipru (30 ianuarie), cu Steaua Roşie Belgrad (2 februarie) şi cu Spartak Moscova B (4 februarie).

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE