More  Elevii lui Varady, pe trei la Trofeul Minaur

  hand

  Potaissa Turda a câștigat Trofeul Minaur de la Baia Mare după ce a învins sâmbătă la prânz pe CSM Satu Mare cu 33-27.

  Sătmărenii au făcut însă un meci bun iar Turda, echipa de pe locul patru din Liga Națională, s-a desprins abia în ultimele zece minute când antrenorul Varady a preferat să ruleze tot lotul .

  CSM Satu Mare a condus în partea a doua chiar și la trei goluri, 23-20, doar că ratările de pe final și poate…banca mai lungă a turdenilor a înclinat decisiv balanța în favoarea celor de la Potaissa.

  Reamintim că în primele două meciuri CSM Satu Mare a pierdut la limită 24-25 cu Minaur și a învins clar , 36-22, pe CSM Oradea. Iar din lotul CSM-ului n-au făcut parte stranierii Lazic, Trifunovic și Campar.

  Clasament final: 1.Potaissa – 9p, 2.CS Minaur – 6p, 3.CSM Satu Mare – 3p, CSM Oradea – 0p. La finalul turneului s-a organizat festivitatea de premiere. Cele patru trofee, precum şi titlurile de cel mai bun portar şi cel mai tehnic jucător au fost acordate de legendele Minaurului. Este vorba de Nicolae Neşovici, Ioan Marta, Petre Avramescu, Alexandru Stamate şi Adi Popovici. Cel mai bun portar a fost Adrian Ţenghea (Potaissa Turda), iar cel mai tehnic jucător Răzvan Pavel (Potaissa Turda).

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE