More  FIBA: Meciul săptămânii se joacă la Oradea

  basc

  Campioana României la baschet masculin, CSM Oradea, și campioana Finlandei, Kataja Basket, joacă miercuri 18 ianuarie, la Oradea, meciul săptămânii, după cum a informat Basketball Champions League.

  ‘’Este un meci deosebit de important pentru noi, un meci vital în ecuația calificării. Dacă vom reuși să câștigăm, în proporție de 70% suntem calificați, dar depindem și de alte rezultate, iar, dacă nu, vom juca în a doua competiție valorică, în FIBA Europe Cup. Noi abordăm meciul la victorie, așa cum o facem de fiecare dată. Ne aflăm în fața unui adversar extrem de redutabil, Kataja Basket, care a reușit să învingă în deplasare echipele din Israel, din Franța și din Turcia, ceea ce spune foarte mult despre valoarea acestei echipe, în special în jocurile aflate în deplasare, dar la rândul nostru suntem pregătiți să facem un meci mare și să încântăm publicul spectator’’, a declarat, pentru AGERPRES, Șerban Sere, președintele CSM Oradea.

  Potrivit site-ului CSM Oradea, clubul orădean a fost informat de către Basketball Champions League că meciul din 18 ianuarie, programat a se desfășura la Arena Antonio Alexe cu începere de la ora 19,30, a fost desemnat ‘’Game of the Week’’. Prin urmare, încleștarea dintre CSM CSU Oradea și Kataja Basket se va bucura de atenție deosebită din partea FIBA, organizatorul acestei competiții.

  Faptul că FIBA a declarat acest meci ca fiind meciul săptămânii este o onoare, a precizat Șerban Sere, dar un meci greu, care se va desfășura ‘’cu săbiile pe masă’’.

  ‘’Acest lucru aduce un plus de recunoștință pentru eforturile depuse de campioana în exercițiu a României pentru a performa în noua întrecere continentală. Este și o onoare deosebită pentru clubul nostru, deoarece scoate în evidență parcursul echipei orădene, cea care a străbătut cel mai lung drum în ediția inaugurală a Basketball Champions League. Din singura echipă care a trecut două tururi preliminare, CSM CSU Oradea a ajuns să țină capul de afiș al penultimei etape, cu un meci crucial în perspectiva continuării extraordinarei aventuri continentale’’, se mai arată pe site.
  Partida poate fi urmărită în direct pe Dolce sport și Digisport.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE