More


  Final de vacanță pentru elevii lui Varady

  - Advertisement -

  varady

  Handbaliștii de la CSM Satu Mare își reiau de azi pregătirile pentru partea a doua a sezonului.

  Elevii lui Iuliu Varady au programat azi primul antrenament din 2017 iar apoi de miercuri vor merge într-un cantonament de patru zile la Izvoare.

  Până la primul meci oficial din acest an din Liga Zimbrilor din 2 februarie, acasă cu HC Odorhei, handbaliștii de la CSM Satu Mare vor participa la un turneu la Baia Mare și mai au stabilite două jocuri amicale cu echipa din Fehergyarmat.

  Din păcate din lot nu mai face parte portarul Orban Szilard, retras din activitate, iar sârbul Nikola Lazic așteaptă ridicarea interdicției de intrare în țară. Acestuia i-a fost anulată în decembrie viza de ședere în România iar clubul a atacat în instanță decizia și așteaptă o decizie definitivă în această lună.

  Cum perioada de transferări a fost la începutul lunii decembrie, acum singurele achiziții pe care cluburile din Liga Zimbrilor le pot face sunt de la Centrul de Excelență Sighișoara.

  Altfel, un sincer La mulți ani antrenorului Iuliu Varady care sâmbătă și-a serbat ziua de naștere și multă baftă în 2017 lui și echipei!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare