More


  Fotbal / Iarna grea dă peste cap sezonul din Liga 1

  =

  Fotbal-in-zapada

  Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Justin Ştefan, a declarat, luni, că reluarea campionatului se va amâna în cazul în care vremea nu se va îmbunătăţi până la data stabilită iniţial, 4 februarie 2017.

  “În măsura în care vremea va fi ca acum vom analiza posibilitatea de a amâna startul. Cu certitudine vom amâna dacă vremea va fi ca acum. Interesul nostru este să nu punem în pericol sănătatea jucătorilor”, a declarat secretarul general al LPF, Justin Ştefan, la ProSport LIVE.
  |
  Întrebat despre obligativitatea cluburilor de a avea terenuri încălzite, Ştefan a precizat: “La nivel teoretic, putem să îngropăm toate cluburile din România. Să nu avem aşteptări de la fotbalul românesc cum avem de la fotbalul din Anglia sau Germania”.

  Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a dezvăluit că echipa finanţată de George Becali, FC Steaua, nu îşi va pierde locul din Liga 1 dacă îşi va schimba denumirea.

  “În măsura în care vorbim de o hotărâre definitivă, administraţia Stelei trebuie să analizeze ce căi de atac mai are. Dacă mai au, vor folosi aceste instrumente juridice. Vom vedea după acel moment ce se va întâmpla.

  Faptul că îşi schimbă numele nu duce automat la pierderea celorlalte drepturi cum ar fi excluderea din competiţie sau efectuarea de transferuri. Să nu facem o confuzie între numele societăţii şi drepturile din patrimoniu. În Liga 1 s-a ajuns pe merit sportiv. Instanţa nu spune că nu mai ai dreptul să participi în Liga 1. Dacă Steaua va trebui să-şi schimbe denumirea o va face în temeiul unei hotărâri judecătoreşti, nu este voinţa clubului de a face schimbarea. Fanii care au plâns după meciul cu Middlesbrouh pentru cine au plâns?”, a mai spus secretarul general al LPF.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img