More

    Iuliu Varady, mulţumit după cantonamentul de la Izvoare

    hand

    Handbaliştii de la CSM Satu Mare au revenit duminică după-amiază acasă după cantonamentul de la Izvoare. Antrenorul Iuliu Varady s-a declarat mulţumit de modul în care elevii săi au răspuns la program.

    „Au fost condiţii foarte bune, păcat că am stat doar patru zile. Mi-aş fi dorit să avem la dispoziţie măcar o săptămână de cantonament dar timpul ne presează, pe 4 februarie avem deja meci oficial”, spune tehnicianul de la CSM Satu Mare.

    Varady a amintit că jucătorii au avut programate câte trei antrenamente pe zi şi e convins că efortul depus acum la Izvoare va ajuta echipa în campionat să-şi îndeplinească obiectivul.

    „Păcat că nu i-am avut şi pe cei trei stranieri. Lazic, Trifunovic şi Campar aşteaptă să-şi primească vizele de şedere în România şi abia apoi se vor întoarce la Satu Mare. Dar au un program individual de pregătire şi sunt convins că nu vor veni neantrenaţi”, a spus Varady.

    Legat de meciurile amicale, CSM Satu Mare va juca joi la Minaur Baia Mare prima partidă din 2017.

    „Avem programat un turneu, dar şi acolo vom continua practic munca începută la Izvoare. Sperăm să ne atingem vârful de formă şi potenţial aşa cum am programat noi…”, a amintit Varady.

    Din păcate, până la meciul cu Odorhei din 4 februarie , CSM Satu Mare nu va juca acasă nicio partidă amicală în acest an…

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE