More  „Mi-am respectat planul…!”

  sorana1

  Sorana Cirstea si-a egalat cel mai bun rezultat al sau la Australian Open si are o sansa buna pentru calificarea in optimile de finala contra americancei Alison Riske, o adversara accesibila chiar daca este mai bine plasata in ierarhia mondiala a momentului.
  Dupa meciul castigat in fata Carlei Suarez Navarro, a 10-a favorita, Cirstea s-a declarat multumita de respectarea planului tactic si de rezultatul obtinut.

  “Mi-am respectat planul de joc si normal ca sunt bucuroasa de victorie. Nu stau prea mult sa constientizez rezultatul, ma bucur pur si simplu”, a spus Cirstea intr-o conferinta de presa.

  In ceea ce priveste problema la umar avuta in trecut, Cirstea spune ca nu va scapa niciodata de aceasta si ca a fost nevoita sa se adapteze la noile conditii.

  “Este o problema pe care o voi avea pentru tot restul carierei. Am invatat sa ajustez, imi fac recuperarea zilnic si o tin sub control. Pot sa ma antrenez normal, pot sa servesc la capacitate maxima si stiu ce trebuie sa fac”, a explicat jucatoarea noastra.|

  Sorana Cirstea este singura jucatoare din Romania ajunsa in turul 3 pe tabloul de simplu de la Australian Open, aceasta dupa ce la inceputul competitiei am avut nu mai putin de sase reprezentante.

  Cirstea a jucat intr-un sfert de finala la Roland Garros in 2009 si a fost la un moment dat pe locul 21 in clasamentul mondial WTA.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE