More


  Olimpia / Reunire amânată pentru miercuri

  =

  bogdan-andone

  Vacanţa jucătorilor de la Olimpia se prelungeşte până miercuri, 18 ianuarie. Preşedintele clubului, Karda Attila, ne a declarat că s-a luat această decizie din cauza unor probleme personale pe care le are antrenorul Bogdan Andone.

  „Ne vom reuni miercuri la ora 12 la stadion. Ne apucăm de treabă şi vrem să ţinem Olimpia sus în clasamentul ligii a 2-a. Vă confirm eu că nu mai pleacă nimeni de la echipă deşi am tot auzit variante că sunt băieţi deja transferaţi pe la Viitorul sau Chiajna. Muntean e singurul de care ne despărţim în această iarnă. In rest vom căuta doi, trei jucători cu care să întărim lotul. Suntem în tratative cu ei, dar nu vă spun numele până nu semnăm actele. Avem nevoie de un fundaş central, de un mijlocaş de bandă, de un atacant…Sperăm că i-am găsit şi vor semna cu noi”, a spus Karda Attila.

  Chiar dacă s-a vehiculat şi faptul că unii dintre tinerii jucători din lot ar putea fi împrumutaţi la Dorolţ, oficialul Olimpiei a dezminţit toate zvonurile apărute.

  Olimpia a terminat anul 2016 pe locul patru în liga a 2-a iar în prima etapă din acest an va juca în deplasare la FC Braşov.

  Altfel, atacantul Vlad Bujor s-a despărţit de Foresta Suceava dar şansele lui de a reveni la Olimpia sunt extrem de mici.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img