More


  Olimpia zboară în Cipru

  - Advertisement -

  oli

  Președintele clubului Olimpia Satu Mare, Attila Karda, și antrenorul Bogdan Andone au susținut ieri prima conferinţă de presă de la Olimpia din acest an. În care au fost oferite detalii despre situaţia lotului şi despre cantonamentul din Cipru.

  Lotul nu a suferit deocamdată modificări importante. E ştiut deja că a plecat Muntean și au venit Andrei Voicu și portarul Bogdan Dascălu , ultimul un junior de 19 ani. Înainte de plecarea în Cipru, se mai poartă discuții cu unii jucători, iar antrenorul Bogdan Andone speră ca acestea să se finalizeze până sâmbătă înainte de plecare.

  „Noi mergem pe aceeași idee să întărim echipa, dar în același timp trebuie să avem grijă de un plafon salarial pe care l-am impus și care ne-a fost impus încă din vară și de consiliul director și, chiar dacă suntem acolo în față, situația nu ne permite să aruncăm banii și să facem diferențe mari între jucătorii care au fost și sunt aici și cei care vin”, a declarat președintele clubului, Attila Karda.

  Dacă în România nu sunt condiții de pregătire, majoritatea echipelor de fotbal caută să își desfășoare perioada de pregătire de iarnă în străinătate. La fel procedează şi cei de la Olimpia. Lotul va pleca vineri după-masă cu trenul spre București, iar sâmbătă jucătorii vor lua avionul spre Cipru acolo unde timp de două săptămâni vor desfășura perioada de pregătire.

  Staff-ul tehnic a ales Cipru deoarece au primit o ofertă convenabilă de acolo, iar condițiile și terenurile sunt foarte bune.

  Președintele Attila Karda a declarat că a cerut câteva oferte și din țară de la Valea Măriei, Cheile Grădiștei, Sovata și Izvorani, dar condițiile sunt improprii și au depășit financiar oferta din Cipru. În plus cantonamentul va fi plătit în trei tranșe „una a fost plătită, urmează a doua, iar ultima o putem plăti până în 15 februarie, iar acest aspect este foarte important” a explicat Karda care a ţinut să le mulţumească unor persoane generoase ce au contribuit financiar la deplasarea echipei în Cipru.

  „ Avem doi sponsori care ne-au ajutat cu deplasarea dar care vor să rămână anonimi. Nu pot să vă dau nume , din păcate asta e situaţia acum la noi, lumea se fereşte de publicitate prin sport” a mai declarat oficialul galben-albaştrilor care s-a plâns că foarte greu găseşte personal calificat care să vină în staff-ul medical al echipei. „ Mai căutăm până vineri un maseur care să vină cu noi în Cipru.” a spus Karda Attila.

  Astfel că jucătorii sătmăreni vor ateriza sâmbătă la Larnaca de unde vor pleca la 10 km de Limassol acolo unde dispun de trei mese all inclusive, transport la terenurile de antrenament, folosința gratuită a terenului, a facilității hotelului. În plus, „galben-albaștrii” vor avea adversari puternici în meciurile amicale de unde vor acumula destulă experiență.

  Primul meci amical e programat luni, 30 ianuarie, cu Ypsonas echipă de liga a 3-a din Cipru, în data de 2 februarie Olimpia va întâlni Steaua Roșie Belgrad, iar în 4 februarie echipa a 2-a a formației Spartak Moscova, ocupanta locului 1 în Ligia a 2-a din Rusia.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare