More


  Președintele Karda îi răspunde lui Dina

  - Advertisement -

  karda-attila

  Refuzat de Olimpia Satu Mare după ce inițial i se făcuse o ofertă de contract, fostul vâlcean Dina l-a acuzat pe președintele Olimpiei, Karda Attila, de lipsă de caracter.

  Oficialul galben-albaștrilor a ținut însă ieri să lămurească situația și ne-a transmis din cantonamentul din Cipru punctul său de vedere.

  ” Decizia de a nu face parte din lot nu a fost a mea …nu aș vrea să dau replica unui jucător care pe unde a trecut a facut tam -tam , nu înteleg de ce vorbeste la plural mereu și aș vrea spun că programul echipei a fost stabilit de antrenor , a sosit sâmbătă când antrenamentele începeau miercuri , a facut un antrenament după care a stat trei zile bolnav , iar a patra zi savura un șpriț de vin la un restaurant din centrul orasului ! Aici se vrea performanță iar pentru acest lucru noi facem eforturi , nu tolerez asemenea lucruri așa cum nu voi accepta ca un jucator care nu a fost păstrat în lot să vorbească despre caracterul meu și clubul pe care il conduc ! Dacă e așa debandadă mare la Olimpia, de ce acceptase oferta …mă întreb și eu ?! Și mă opresc aici pentru că nu aș vrea să continui polemica cu acest jucator …ii doresc mult succes in continuare “ a fost replica președintelui Karda.

  Tot legat de prezența lui Mihai Dina, directorul sportiv de la Olimpia a explicat și el că fundașul venit de la Vâlcea n-a catadicsit nici să respecte programul vizitelor medicale și că acesta a lipsit nejustificat de la întâlnirea cu…medicul sportiv.

  Altfel, cantonamentul din Cipru decurge normal. Aseara Olimpia a jucat primul amical împotriva formației de liga a 3-a , YPSONAS, scor 0-0. Vom reveni cu detalii în ediția de mâine a GNV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img