More


  Primul concurs din an, primele medalii

  =

  lupte

  Orașul Beclean din județul Bistrița-Năsăud a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute un concurs internațional de lupte libere și greco-romane. La greco-romane CS Satu Mare – Cetate Ardud a fost reprezentat de peste 30 de sportivi. Iar la concurs au fost peste 300 de sportivi din România, Moldova și Ucraina. Iar sătmărenii au dominat turneul “Cupa Becleanului”, cu toții au urcat pe podiumul final. Dar antrenorul Tudor Barbul a dorit să evidențieze doar copiii care s-au întors cu medalii, dincolo de primele locuri ale celor cu experiență. Astfel, iată copiii care au urcat pe podium, printre ei mai mulți începători:

  locul 1: Gabriel Sabo (53 kg), Trandafir Silaghi (30 kg), Daniel Pavel (28 kg), Dorin Bara (38 kg), Emanuel Sabo (40 kg), David Pop (55 kg), Eduard Pop (25 kg)
  locul 2: Raul Dura (32 kg), Denis Botoș (35 kg), Gabriel Dragoș (27 kg)
  locul 3: David Balintfi (37 kg), Bogdan Silaghi (32 kg), Dan Adrian (38 kg).
  Antrenorii care au fost alături de sportivi: Tudor Barbul, Ludovic Lieb, Claudiu Blaga, Norocel Barbur.
  A fost primul concurs din anul 2017 pentru luptătorii sătmăreni. Cei mai mari se pregătesc zilele acestea pentru Campionatul Național de seniori care se va desfășura în weekend la Reșița. Totodată, grupele mai mici vor intra de vineri într-un cantonament la Mădăras-Ardud.
  Iar ca un amănunt… cei de la CS Satu Mare- Cetate Ardud pare că au încheiat colaborarea și parteneriatul cu Heracle Timișoara…Dar asupra acestui subiect vom reveni în edițiile viitoare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img