More


  Record de audiență în baschetul românesc

  - Advertisement -

  u bt cluj

  Recordul de audienţă la un meci din Liga Naţională de baschet masculin a fost stabilit la partida dintre U BT Cluj şi Steaua Bucureşti, din etapa a XVIII-a, în Sala Polivalentă fiind prezenţi 6.000 de spectatori, scrie Dolcesport.

  Recordul de audienţă la un meci din Liga Naţională de baschet masculin a fost stabilit la partida dintre U BT Cluj şi Steaua Bucureşti, din etapa a XVIII-a, în Sala Polivalentă fiind prezenţi 6.000 de spectatori.

  U Banca Transilvania Cluj a învins, duminică seară, formaţia CSM Eximbank Bucureşti, cu scorul de 85-68 (46-36), în derbiul Ligii Naţionale, în prezenţa a 6.000 de spectatori, conform foii oficiale a partidei.

  Precedentul record înregistrat la un meci din Liga Naţională de baschet masculin a aparţinut tot unei partide U – Steaua, din primăvara anului trecut, când au asistat 5.300 de spectatori în Sala Polivalentă din Cluj, care are o capacitate de 7.200 de locuri.

  Sala clujeană îşi va mări însă capacitatea până la 10.000 de locuri, în vederea găzduirii unei grupe a Eurobasket 2017, între 31 august şi 8 septembrie.

  Recordul de asistenţă la un meci disputat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca este deţinut de partida de handbal feminin România – Norvegia, disputată în martie 2016 în preliminariile CE, cu ”casa închisă”, tricolorele câştigând atunci cu scorul de 25-20.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare