More


  Roşu îl laudă pe Muntean

  - Advertisement -

  laurentiu-rosu

  UTA e în căutarea unui fundaş central şi a unui atacant, dar, deocamdată, şi-a luat un mijlocaş. E adevărat, sătmăreanul Dumitru Muntean se descurcă şi ca fundaş lateral, dar Laurenţiu Roşu a cerut cu prioritate alte posturi.

  „Am transferat un fotbalist bun, polivalent, care poate juca oriunde în apărare sau la mijloc pe benzi. Ştiu că a fost dorit şi în vară la Arad, mi-a spus Cristi Todea, dar îl remarcasem şi eu la meciul de la Satu Mare, când a făcut un meci foarte bun şi ne-a marcat primul gol atunci. E o achiziţie importantă pentru noi”, a spus, pentru Sport Arad, tehnicianul „Bătrânei Doamne”.

  Într-adevăr, Dumitru Muntean marcase primul gol împotriva unei echipe antrenate din postura de „principal” de Roşu. Fotbalistul a fost dorit şi de Roland Nagy în pauza dintre sezoane, dar atunci pretenţiile sale salariale au fost considerate exagerate. Transfermarkt l-a inclus deja pe fostul sătmărean în lotul UTA-ei, dar i-au şi scăzut cota cu această ocazie, de la 200 la 150 de mii de euro.

  La UTA, un alt sătmărean, Bogdan Miron, a bifat în tur toate minutele în poarta arădenilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare