More


  Vacanţă activă pentru luptători

  - Advertisement -

  lupte

  Luptătorii de la CS Satu Mare – Cetate Ardud profită din plin de zilele rămase din vacanţa de iarnă şi în această săptămână s-au şi reunit pentru un cantonament la Ardud şi Mădăras.

  “E deja o tradiţie ca noi imediat după sărbători să începem pregătirile. Copiii oricum nu au stare şi vin la sală aşa că am profitat de dorinţa lor şi am programat acest cantonament” spune inimosul antrenor Tudor Barbul.

  Acesta e convins că luptătorii săi pot progresa doar cu multă muncă. “ Talentul e foarte bun dar trebuie completat cu muncă, muncă şi iar muncă. Doar aşa putem ţine linia rezultatelor la superlativ” a mai spus Barbul.

  “Au fost doar câteva zile de pauză între sărbători, iar acum începem munca pentru anul 2017. Suntem într-un cantonament la Mădăras cu 14 sportivi. Copiii se mai bucură deocamdată de vacanță. Dar și ei vor intra într-un stagiu centralizat, tot la Mădăras, la începutul lunii februarie. Muncim, tragem de noi pentru că ne așteaptă un an greu. Până duminică vom face antrenamente intense, vom lua masa la un restaurant deschis recent în zonă” a mai amintit Barbul , cel care alături de Ludovic Lieb, Feri Szabo, Claudiu Blaga și Barbur Norocel, se ocupă de pregătirea sportivilor.

  Acasă se află și Lenard Berei, luptătorul transferat la Heracle Timişoara care se va alătura lotului național de juniori începând cu prima zi a săptămânii viitoare. Primul concurs pentru sătmăreni este programat pentru sfârșitul lunii ianuarie și se va desfășura la București. Iar în 3-5 februarie vor participa la Reșița în cadrul Campionatului Național de seniori.

  Ce îşi doreşte Barbul de la 2017… “În primul rând ne dorim să fim sănătoși, să trimitem cât mai mulți sportivi la loturile naționale, să cucerim cât mai multe medalii, chiar și la concursurile internaționale. Îmi doresc să reușim să ne păstrăm sportivii acasă, la clubul sătmărean, să se investească în ei, să nu se piardă sau să nu-i pierdem. Alta e satisfacția când obțin un rezultat remarcabil pentru clubul nostru.”

  Legat de turneele pe care orașul Ardud le va oferi în anul 2017, pe lângă Cupa Cetate Ardud, antrenorii sătmăreni își doresc să găzduiască şi Campionatul Național de cadeți sau juniori. La care se vor adăuga cu siguranță și câteva turnee de calificare. Sportivilor și antrenorilor le dorim spor în toate și mult succes la turnee.



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img