More

    Vestea bună: Gardoș a revenit după doi ani de chin

    gardos

    Florin Gardoş a jucat toate cele 90 de minute ale meciului pe care Southampton l-a pierdut la scor, 0-5 cu Arsenal, chiar pe teren propriu.

    Folosit într-o linie de fund experimentală, din care au mai făcut parte Martina, Stephens şi McQueen, românul nu a avut ce face în faţa forţei ofensive impresionante a echipei lui Wenger. Până la pauză, Southampton a primit trei goluri, două de la Welbeck şi unul de la Walcott, dar puţine au fost fazele în care Gardoş a greşit.

    După pauză, Arsenal a mai înscris de două ori, prin acelaşi Walcott, iar românul are o parte de vină la reuşita din minutul 69, la care a fost depăşit foarte uşor şi a rămas fără reacţie la o centrare venită din apropierea liniei de fund.

    ”23 de luni de la ultimul meci oficial pentru Souhampton. Dezamagit de rezultatul cu Arsenal, dar bucuros ca a venit, in sfarsit, acest moment
    Va multumesc ca ati fost alaturi de mine” a fost mesajul postat de Gardoș pe pagna personală de facebook.

    Florin Gardoş a facut cuplu, în axul central al apărării, cu Jack Stephens în meciul pe care Southampton l-a disputat împotriva celor de la Arsenal, în Cupa Angliei. Astfel, fundaşul român revine în echipa antrenată de Claude Puel după o pauză de aproape doi ani.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE