S-au bătut singure…basc

Chiar așa a fost …fetele lui Araujo au pierdut doar pe mâna lor un meci pe care au lăsat impresia până la pauză că-l controlează fără probleme.

Cu Reed din nou excelentă, 14 puncte marcate în primul sfert, CSM-ul a condus chiar şi la cinci puncte în prima repriză…Apoi inexplicabil în sfertul trei Baltic & co au ratat cel puțin opt situații clare sub coș iar clujencele n-au stat prea mult pe gânduri. Au profitat de cadourile nesperate primite și au pus punct cu punct pe tabelă pentru o victorie 77-65 ce la un moment dat părea compromisă pentru U.

U Cluj Napoca urcă pe trei în clasament şi în ciuda unui joc sub potențialul valoroaselor jucătoare din lot rămâne în continuare una dintre favoritele la titlu.

Pentru CSM rămâne regretul că echipa putea obține mai mult din această deplasare și că poate cu mai multă concentrare pe faza de atac avea un alt rezultat pe final…E drept că și cu o victorie la Cluj, CSM-ul rămânea tot pe șase, dar …

Urmează săptămâna Cupei României. Miercuri de la ora 17 CSM Satu Mare va juca la Sfântu Gheorge în primul sfert de finală cu CSM Târgoviște iar apoi urmează șocul Sepsi-U Cluj Napoca.

Iar joi partidele Phoenix Galați- Olimpia Brașov și Alexandria- Târgu Mureș. Vineri sunt programate semifinalele iar finala e programată sâmbătă seara.

În partea a doua a campionatului în grupa valorică 1-6, CSM Satu Mare va juca primul meci acasă pe 18 februarie cu liderul SEPSI Sfântu Gheorghe.

”U” Cluj-Napoca: Mandache 18, Ross 13, Butulija 12, Denson 11, Agunbiade 11, Voica 6, Irimia 6. Antrenor: D. Petricevic.

CSM Satu Mare: Reed 26, Olah 12, Baltic 9, Ferenczi 8, Laza 6, Batey 4, Szmutku. Antrenor: Jose Araujo.

Rezultate din etapa a 18-a:

Phoenix Galaţi – Sepsi 54-85

Poli Iaşi – CSBT Alexandria 58-78

“U” Cluj-Napoca – CSM Satu Mare 77-65

ICIM Arad – Sirius Tg. Mureş 90-69

Olimpia Braşov – CSM Târgovişte 54-82

Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts