More


  Aldo Blaga aduce magia la Satu Mare, unde-și va lansa noul album

  - Advertisement -

  aldo

  Sătmăreanul Aldo Blaga lansează o invitație de nerefuzat pentru sătmăreni. Pe lângă oportunitatea de a face o faptă bună, sătmărenii vor avea privilegiul de a se încânta cu cele mai frumoase melodii de dragoste.

  „Hai să vorbim despre dragoste!” este invitația pe care o lansează Aldo Blaga pe 10 martie celor care doresc să se simtă bine dar să facă și o faptă bună în același timp. Fostul concurent de la Vocea României și-a ”dăruit” lansarea albumului ”Despre Dragoste” unei cauze nobile, sprijinirea Asociaţiei „Castelul Erhard”, astfel spectacolul se va desfășura sub sloganul ”Uniți, dăruim!”.

  Se pregăteşte un spectacol complet de muzică, dans și magie la propriu, alături de Aldo Blaga & TzikaSaxOrchestra, magicianul Cristian Gog, Loga Dance School, trupa ImproŞtim şi alţi invitaţi surpriză.

  ”Vă invit la două ore de spectacol inedit, emoţionant, antrenant, romantic și colorat în urma căruia să-i inspiraţi şi pe cei din jurul vostru să fie mai darnici, mai uniţi, pentru că… uniţi, dăruim!” – Aldo Blaga
  50% din încasările albumului ”Despre dragoste” vor fi donate în scopuri caritabile.

  Parteneri principali sunt: Teatrul de Nord Satu Mare, Asociația „Castelul Erhard”, Lion’s Club Romania/International.

  Evenimentul va avea loc în Satu Mare vineri, 10 martie, de la ora 20.00, la Teatrul de Nord, strada Horea 3-5. Rezervări şi bilete la Agenţia Teatrală, strada Horea nr. 6 – 0261 712 106 / 0740 263 177.
  Aldo Blaga se va afla zilele următoare în studiourile Nord-Vest TV, unde va vorbi mai în detaliu despre ceea ce pregătește pentru sătmăreni.
  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img